Мода

Слънчевите очила

14.04.2003г. / 00 00ч.
Аз жената
Слънчевите очила

Без слънчеви очила в слънчеви дни – за голяма част от нас това е невъзможно. Очите ни болят от слънцето, то има вредно действие, а и очилата, освен необходимост са и мода – защо да не изглеждаме в крак с времето?

Сред най-популярните марки безспорно са "Boss Hugo Boss", "Longines", "Lacoste", "Renato Balestra" и други. Но основната дилема пред всеки е – скъпи маркови очила или евтини.

Имайки предвид динамиката на живота ни, това колко сме забързани, възможността лесно да изгубим малък аксесоар като очилата, може би е по-добре да вземете евтини. Това ще направи и по-лесно решението да ги смените след време, ако са невредими.

Но така рискувате тяхното качество да не е на ниво.
Добре е да съчетаете като стил очилата със стила си на обличане. Ако можете да си позволите – купете си два различни чифта слънчеви очила.

Най-важно обаче при избора на очила е те да осигуряват UV-защита, не само на кожата, но и на очите. Затова, не е толкова важно дали очилата са скъпи или евтини, модерни или дали си пасват с дрехите, а дали осигуряват UV-защита.
Решението, в крайна сметка е ваше, изборът – също. Но, добре е, за пролетното слънце да се запасите поне с чифт модерни слънчеви очила!

Коментирай